Ενημέρωση για Covid-19

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με την επίτευξη των κατάλληλων μεθόδων υγιεινής, ασφάλειας και λειτουργίας. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που κάνουμε για να διατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις μας ασφαλείς και υγιείς.

Οι ομάδες μας ακολουθούν προσεκτικά τα κατάλληλα πρωτόκολλα καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης. Αυτά τα πρωτόκολλα βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών και περιλαμβάνουν:

 • Συνεχή εκπαίδευση υγιεινής για τα μέλη της ομάδας μας.
 • Σαφώς καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για τον καθαρισμό και την απολύμανση σε όλους τους χώρους.
 • Ευδιάκριτη τοποθέτηση απολυμαντικών χεριών.
 • Συχνός καθαρισμός και πλύσιμο εξωτερικών και υψηλών σημείων αφής, όπως διάδρομοι, σκάλα, ασανσέρ.
 • Γρήγορη ανταπόκριση σε προβλήματα καθαρισμού εκτός προγράμματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό 2019 (covid-19), έχουμε θεσπίσει κανόνες που, μαζί με επαρκή πρωτόκολλα υγιεινής, μεθόδους ασφαλείας και διαδικασίες λειτουργίας, εγγυώνται την ευημερία των επισκεπτών μας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μαζί μας. Αυτοί οι κανόνες περιλαμβάνουν:

 • Συμβουλεύουμε τους φιλοξενούμενούς μας να κρατήσουν μέτρα κοινωνικής απόστασης από το άτομο που ακολουθεί, ενώ πλησιάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο παροχής υπηρεσίας (ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ).
 • Παρέχουμε μάσκα προσώπου για τους επισκέπτες μας σε περίπτωση βήχα ή / και φτερνίσματος σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.
 • Ενημερώνουμε για τη μέγιστη χρήση των ανελκυστήρων μας από δύο ενήλικες και για τη χρήση μάσκας προσώπου.
 • Μειώσαμε κατά 1/3 την χωρητικότητα των εστιατορίων μας οργανώνοντας τους χώρους μας για να καλύψουμε τις νέες απαιτούμενες αποστάσεις. Προσαρμόσαμε τον μπουφέ πρωινού, οπότε όλες οι λιχουδιές σερβίρονται χωρίς τη χρήση κοινόχρηστων σκευών (λαβίδες). Όλες οι συσκευασίες, που είναι οικολογικές, προορίζονται για μία χρήση και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται, πληρούν τα πρότυπα υγιεινής για τις ενδεικνυόμενες θερμοκρασίες.
 • Μπαίνοντας και βγαίνοντας από τα εστιατόρια μας για τα γεύματά τους, οι πελάτες μας συμβουλεύονται να χρησιμοποιούν τα ειδικά απολυμαντικά χεριών που τοποθετούνται για το σκοπό αυτό σε όλες τις εισόδους των εστιατορίων μας.
 • Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας για προτάσεις και / ή παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν τις δραστηριότητές μας.

Για τα μέλη της ομάδας των λειτουργικών τμημάτων μας που συμμετέχουν στις καθημερινές βάρδιες, πραγματοποιήσαμε τις ακόλουθες ενέργειες:

 • Τηρούνται οι περιορισμοί για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο χώρο εργασίας.
 • Παρέχουμε σε όλους με όλα τα προτεινόμενα προστατευτικά μέσα.
 • Συνεχίζουμε να απολυμαίνουμε τακτικά επιφάνειες εργασίας, καθώς και δημόσιους χώρους και χώρους γραφείων.
 • Λάβαμε μέτρα για τον περιορισμό των κοινωνικών συνωστισμών και διατηρούμε μια ασφαλή απόσταση μεταξύ των μελών της ομάδας.

Ως μέρος της δέσμευσής μας για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών, των υπαλλήλων και της κοινότητάς μας, παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση του νέου κορωνοϊού (covid19) μέσω τακτικών ενημερώσεων και καθοδήγησης από τον Ελληνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Εθνικό Υπουργείο Υγείας , καθώς και πρόσθετες κυβερνητικές και ευρωπαϊκές οργανώσεις.
Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική μας κατάσταση ετοιμότητας, είμαστε βέβαιοι ότι οι δραστηριότητές μας συνεχίζουν να είναι ασφαλείς και είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες μας.

Εκτιμούμε κάθε Άνθρωπο που μας τιμά με μια επίσκεψη στον τόπο καο το ξενοδοχείο μας.

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση και η ομάδα

Έγγραφα

Οδηγίες και Μέτρα Πρόληψης σχετικά με Covid-19

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται 180 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα από τα καλύτερα φυσικά θαλάσσια καταφύγια της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι εξελίχθηκε σε κοσμοπολίτικο προορισμό λόγω της γεωγραφικής του θέσης και του ήπιου κλίματος.

Διαδρομή


ESPA