Εκδηλώσεις

Στο ξενοδοχείο μας Nautica Bay, διατίθεται αίθουσα για το δικό σας ξεχωριστό τραπέζι γάμου ή βάπτισης.

Δεξιώσεις στο Πόρτο Χέλι

Με ενθουσιασμό, επάρκεια και μακρύ ιστορικό δεξιώσεων το Nautica Bay αποτελεί πρώτη επιλογή για την φιλοξενία των καλεσμένων σας στο Πόρτο Χέλι.

Ο χώρος του Hydra Restaurant στο επίπεδο της παραλίας διαθέτει 220 καθίσματα. Με ξεχωριστή είσοδο απ’ ευθείας από το πάρκινγκ του ξενοδοχείου και με παραδοσιακή κατασκευή από τοπική πέτρα, έχει τοποθετηθεί προνομιακά μπροστά από το κεντρικό κτίριο με την καλύτερη θέα στο Πόρτο Χέλι. Αυτόνομο και σε απόσταση από τα δωμάτια, διασφαλίζει την διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λευκά καλύμματα για τα καθίσματα και το τραπέζι, σερβίτσια πολυτελείας, γλυκός φωτισμός και μοναδικός περιβάλλων χώρος, επαγγελματική κουζίνα, εκλεκτά υλικά κατά προτίμηση από την τοπική αγορά, συντονισμένο service και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές φέρνουν το Nautica Bay στην πρώτη θέση των προτιμήσεων

Nautica-June-2022-WEB-version-11-scaled
Nautica-June-2022-WEB-version-10-scaled
Nautica-June-2022-WEB-version-9-scaled
IMG_8360-scaled
5-1-scaled
IMG_8351-2-1-scaled
Restaurant-Buffet
Restaurant-Nautica-Bay
Table N B Hydra restaurant_ 12
Restaurant-corner-Nautica-Bay
Bay view restaurant
Food with olive tree N B Hydra Restaurant _ 13
porto-heli-hotel-17

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται 180 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα από τα καλύτερα φυσικά θαλάσσια καταφύγια της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι εξελίχθηκε σε κοσμοπολίτικο προορισμό λόγω της γεωγραφικής του θέσης και του ήπιου κλίματος.

Διαδρομή


ESPA