Εστιατόριο Hydra

Δειπνήστε στο εστιατόριο με την πιο όμορφη θέα στο Πόρτο Χέλι.

Το εστιατόριο

Το ξενοδοχείο μας Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι διαθέτει αίθουσα που διατίθεται για εκδηλώσεις γάμου ή βάπτισης. Με μακρόχρονη πείρα στην διοργάνωση εκδηλώσεων, ανακαινίσαμε αυτή την αίθουσα το 2006 με σκοπό την απρόσκοπτη διοργάνωση της δικής σας ιδαίτερης γιορτής. Η αίθουσα λειτουργεί αυτόνομα μπροστά από το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου σε απόσταση από τα δωμάτια ώστε να μην ενοχλούνται από την μουσική. Έτσι διασφαλίσαμε την διασκέδασή σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παράλληλα ο κλιματισμός και ο εξαερισμός της αίθουσας θα διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ο εξοπλισμός της αίθουσας περιλαμβάνει 220 καθίσματα, λευκά καλύματα καθισμάτων, διαφορετικά χρώματα τραπεζομάνδηλων, ρυθμιζόμενο φωτισμό καθώς και σερβίτσιο πολυτελείας πλήρες. Η θέα στο νυχτερινό Πόρτο Χέλι μέσα από την αίθουσα είναι ευχάριστη έκπληξη.

Restaurant-Buffet
Restaurant-Nautica-Bay
Table N B Hydra restaurant_ 12
Restaurant-corner-Nautica-Bay
Bay view restaurant
Food with olive tree N B Hydra Restaurant _ 13
porto-heli-hotel-17

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Το Πόρτο Χέλι βρίσκεται 180 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα από τα καλύτερα φυσικά θαλάσσια καταφύγια της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι εξελίχθηκε σε κοσμοπολίτικο προορισμό λόγω της γεωγραφικής του θέσης και του ήπιου κλίματος.

Διαδρομή


Ενημέρωση για Covid-19

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με την επίτευξη των κατάλληλων μεθόδων υγιεινής, ασφάλειας και λειτουργίας. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που κάνουμε για να διατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις μας ασφαλείς και υγιείς.

Περισσότερα